CégünkrőlTermékekAkciókElérhetőség

Talpmélységmérő készülék 

Solinst Model 103 Tag Line

A Solinst talpmélységmérő készüléket főképp monitoring kutak telepítéséhez fejlesztették ki. Segítségével megmérhető a kúttalp, vagy a telepítés során a gyűrűstérbe juttatott bentonit és homok mélysége. Ideális a CMT többcsatornás rendszer telepítésénél is.

Lézermart kábel

A talpmélységmérő készülék egy polietilén borítású, 1,6 mm átmérőjű, rozsdamentes acélhuzallal van felszerelve, melynek a minimum szakítószilárdsága 122 kg. A szalag elérhető a szabványos méretekben, 30 és 300 m közötti hosszúságban. Egyéb hosszúságban igény szerint elérhető.

A lézergravírozott jelölések 5 cm-ként találhatók a szalagon. A jelölések lehetővé teszik, hogy a szalag egyenletesen fusson a szalagvezető mentén.

PVDF Lézermart lapos szalag

A talpmélységmérő készülék egy 10 mm széles lapos PVDF szalaggal is elérhető. (A PVDF egy fluorpolimer fajta, mely jó mechanikai, termikus és villamos szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.) A szalag minimum szakítószilárdsága 100 kg. A szalag ún. kutyacsont formájú kialakítása megakadályozza, hogy a szalag használat közben a nedves kútfalhoz tapadjon, illetve lehetővé teszi, hogy a szalag egyenesen lógjon.

A jelölések a szalagon 5 cm-ként vagy 1/100 ft egységenként találhatóak. 30 és 300 m közötti hosszúságban, illetve igény szerint egyéb hosszúságban is elérhető.

LM2:   Feliratozva minden láb és annak tizedrészei, jelölés minden 1/100 ft egységenként

LM3:   Feliratozva minden méter és centiméter, jelölés milliméterenként

316 rozsdamentes acél súly

A 680 g-os rozsdamentes acélból készült súly mérete 19 mm x 30 cm. A kisebb súly 13 mm x 30 cm méretű és 300 g tömegű. A súly mindkét vége kúpos kialakítású, ami megkönnyíti a leeresztést és a kihúzást a kútból. A súly a kábelről lecsatolható, ami azért előnyös mert a nagy teherbírású, beskálázott acélhuzalhoz egyéb alkatrészek kapcsolhatóak, mint pl.: szivattyúk, bailerek vagy egyéb mintavevők és szondák stb.

Alkalmazási lehetőségek

- kutak telepítésénél a mélység pontos mérése

- szivattyúk, bailerek vagy egyéb mintavevők és szondák csatlakoztathatóak a nagy teherbírású acélhuzalhoz 

Kiegészítők

Szállítótáska

A nylonnal bélelt strapabíró táska kényelmes vállpánttal, zipzáros első zsebbel és felső résszel, valamint a nyirkosság elvezetésére kialakított szellőző nyílással kapható. A szállítótáska a készüléknek nem alaptartozéka, csak kiegészítőként rendelhető.

Szalagvezető

A szalagvezető minden szalagos műszernek állandó tartozéka. A kútfal tetejére helyezve, érdes vagy hegyes kútfejeknél megvédi a szalagot a károsodástól. Javítja a mérések leolvasásának pontosságát.